OUD Prijsvraag!

FlyerCrusioJPG2

Culemborg gaat voor ‘n schone vierdaagse!

Tijdens de vierdaagse ga je lekker sportief naar buiten met je klas of club. Dan wil je toch niet tussen zwerfafval lopen? Want dat is schadelijk voor dieren en het milieu. En opruimen kost veel geld. Zo houden we Culemborg samen schoon.

5 tips tegen zwerfafval:

  1. Neem ‘n vuilniszak mee
  2. Prullenbak vol? Gooi je afval thuis weg
  3. Gebruik je eigen drinkfles (geen wegwerpflesje)
  4. Raap zwerfafval op en gooi in de vuilnisbak
  5. Geef ’n gezonde beloning zonder verpakking (zoals fruit & bloemen)

Extra afvalbakken en gratis zakken

Gratis vuilniszakken zijn verkrijgbaar bij het startbureau van de avondvierdaagse (locatie Beatrixschool in de Ridderstraat). Tijdens de vierdaagse zorgt de Gemeente Culemborg voor extra afvalcontainers op de Markt. Lopers kunnen daarin hun afvalzakken kwijt na de wandeling. De laatste avond zullen er extra afvalbakken staan op de Dreven.

Prijsvraag!

Ga met je klas of club zwerfafval te lijf tijdens de vierdaagse! Mail (vóór 16 juni) een foto + korte uitleg van jullie anti-zwerfvuilactie naar lonneke@crusiodoet.nl. Win een bouwpakket van Green Science!

Veel wandelplezier!

De gemeente Culemborg zet zich in voor een schone vierdaagse. Crusio doet. communicatie en projecten is gevraagd om gastlessen over zwerfafval te verzorgen op basisscholen en de communicatie inclusief prijsvraag te verzorgen.

Open de flyer: flyerCrusio